Update Bar-ends van Alpina Trial

Update Bar-ends van Alpina Trial

Update Bar-ends van Alpina Trial

Update Bar-ends van Alpina Trial

Geplaatst op 11-8-2024 door Sander van den Berg

Alpina Trial Bar-ends: Onmisbare Accessoire Binnenkort Weer Beschikbaar!

De Alpina Trial Bar-ends zijn een van die accessoires die al jaren hoog op het lijstje van menig ouders staan. Het maakt de fiets extra stoer wat de jongens erg gaaf vinden en daarnaast is dit het eerste onderdeel wat beschadigd raakt als de fiets omvalt. Helaas zijn al sinds april de Alpina Trial Bar-ends niet meer leverbaar. Toch hebben we goed nieuws, want de levering wordt naar verwachting halverwege september hervat!

Waarom zijn de Alpina Trial Bar-ends zo populair?

De Alpina Trial Bar-ends zijn geliefd vanwege hun combinatie van functionaliteit en stijl. Ze verbeteren je grip en helpen je om efficiënter te sturen, wat vooral tijdens langere ritten en uitdagende trails een groot voordeel is. Bovendien dragen ze bij aan een ergonomische houding, wat je fietservaring nog comfortabeler maakt. Voor veel mensen die een tweedehands fiets hebben gekocht, zijn deze bar-ends een populaire vervanging omdat de oude vaak beschadigd zijn. Met nieuwe Alpina Trial Bar-ends geef je je fiets direct een frisse, nieuwe look.

Huidige leveringsproblemen en verwachte beschikbaarheid

Sinds april zijn er helaas leveringsproblemen bij de fabrikant van de Alpina Trial Bar-ends, wat heeft geleid tot een aanzienlijke vertraging in de voorraad. We hebben veel bestellingen openstaan en begrijpen dat velen van jullie ongeduldig wachten. Volgens onze laatste informatie van de leverancier worden de bar-ends halverwege september geleverd. Houd er echter rekening mee dat deze datum mogelijk opnieuw uitgesteld kan worden. We doen ons uiterste best om jullie zo snel mogelijk te voorzien en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
(Update 02-09-2024: De levertijd is alweer uitgesteld naar eind oktober vanwege problemen met de boot bij het Suez kanaal).

Tip: bestel ook 4x stuurdoppen van 20mm

Bij het vervangen van je bar-ends is het belangrijk om ook aan de afwerking te denken. Daarom adviseren wij om vier stuks stuurdoppen van 20mm mee te bestellen. Twee van deze stuurdoppen zijn nodig om het uiteinde van je stuur netjes af te werken, en twee kun je als reserve houden. Mocht je namelijk ooit een stuurdop kwijtraken, dan heb je direct een vervanger. De 20mm stuurdoppen passen ook perfect in de bovenzijde van de Alpina Trial Bar-ends, zodat je fiets er altijd strak en verzorgd uitziet.

bar-ends, bar ends, alpina trial, fietsonderdelen alpina trial

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!